dinsdag 20 januari 2015

Budget blushes Essence review & swatches

Hallo, vandaag een review over mijn Essence blushes, ik ga er 4 reviewen, ik heb er meer maar die zijn limited edition en dat leek me niet zo leuk.
 

De eerste die ik behandel is Babydoll, een zachte oranje kleurige blush met een vleugje roze. Een matte kleur en vrij poederig. Een veilig kleurtje die vrijwel iedereen staat.
 


Links Autumn Peach en rechts babydoll.Zo in de pan lijken beide kleuren erg op elkaar maar op de swatches kun je toch wel zien dat Atumn Peach intenser en feller is. Autumn Peach vind ik een hele mooie herfstkleur, babydoll is erg alledaags of een naturel blush voor bij een smokey eye.Links Pinky Flow en rechts Heat Wave.
Ik heb ze expres erg dik aangeswatched zodat je de kleur goed kunt zien.
Een prachtige koele lieve roze kleur voor een lekker fris blosje en een intense warme koraal/oranje kleur. Ik vind het altijd lastig om een blush kleur goed te kunnen laten zien maar hier draag ik Essence Blush Up in Pinky Flow.
In het volgende artikel komen de Catrice budget blushes aan de beurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen