donderdag 1 januari 2015

Fashion finds #1

Als een echt modemeisje vind ik het heerlijk om urenlang op het net te surfen in mijn lievelingswebshops op zoek naar echte fashion finds.
Het liefst natuurlijk wel voor mooie prijsjes, bij Forever 21 kan ik altijd goed slagen.
Ze hebben daar leuke unieke items voor zeer betaalbare prijzen. Persoonlijk vind ik het ook een stuk minder saai als de H&M en bv Vila/Only etc.
Wel moet je daar snel je slag slaan want weg is weg en dat kan zeer snel gaan. Maar dan kom je ook niet zo snel iemand tegen die hetzelfde draagt.
De items die ik heb uitgezocht variƫren van heerlijk knitwear om diep in weg te kruipen tot een flashy sportlegging voor mijn wekelijkse bootcamplessen.


De prijzen van bovenstaande items variĆ«ren allemaal tussen de 15 en 20 euro. Persoonlijk hou ik ervan om grofgebreid knitwear te combineren met nepleren leggings. Ik vind het contrast van de verschillende texturen mooi en het word ook niet snel te ordinair. 
De chique blouses staan altijd leuk bij een rokje of shortje.

Forever 21 staat ook bekend om zijn accessoires, ook weer ontzettend betaalbaar en erg uniek.

De prijzen van de sieraden liggen allemaal rond de 8 euro. De handschoenen rond de 10 euro en de uberschattige unicornsokken kosten nog geen 2 euro! De minimalistische zilverkleurige ketting maakt elke outfit af, ik vind zoiets altijd meteen erg chique staan.
De perzik/roze kleurige ketting heb ik zelf speciaal uitgezocht voor bij het perzikkleurige blousje. 
De ketting met de blauw/groene stenen staat denk ik erg mooi bij een simpele zwarte of witte blouse maar kan bv ook fantastisch bij een stoere denimblouse.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen