dinsdag 13 januari 2015

Music of the moment

Wanneer ik doordeweeks vrij ben vind ik het heerlijk om in huis wat te lummelen en daar hoort dan wel absoluut muziek bij.
Een leven zonder muziek kan ik mij niet voorstellen.
Activiteiten zoals schoonmaken of sporten..., dat lukt ook gewoon niet zonder muziek.
Vandaag mijn favorite artiesten waar ik graag naar luister op dit moment.


Met stip op 1 staat Ariana Grande! Haar muziek is zoals ze er zelf uit ziet. Catchy, vrolijk & energiek. Hier word je instant vrolijk van.
Mevrouw mocht laatst ook even optreden op de Victoria's Secret Show en zong, in tegenstelling tot Taylor Swift wel live en dat klonk fantastisch!
Mijn lievelingsnummers zijn Love me Harder,Problem,Bang Bang,  Break free, Piano, LA boys, Put your hearts up en Populair.Jaaa One Direction!! Don't worry, de tijden van boyband posters heb ik lang lang achter me gelaten en ik val ook niet flauw als ik ze tegen zou komen, ook geen gejank.
Nee ik vind de muziek gewoon leuk.
Het is alweer een poosje geleden voor ze met iets nieuws uitkwamen dus moet ik het vooral met het oude assortiment doen. Kiss you, Heart attack, Happily, Best song ever & Night changes. Super zoet allemaal. Make love not war :)
Sowiso....WAT een geweldige film, The Guardians of the Galaxy. Deze film moet je echt gezien hebben maar daarbij is de songtrack ook fantastisch! Ik hou wel van een beetje 70's muziek.
Grote favoriet van de hele songtrack is toch wel Come and get your love van Redbone. Dit nummer werd ook gebruikt bij de openingsscene van deze verassend leuke film. Heerlijk wat een vibe <3Dit is ook zo'n gouden vondstje, toevallig 1 keer voorbij horen komen bij Gerard Ekdom. Bang on the Piano van Jack McManus. Ik hou wel van een beetje piano hier en daar. Als ik dit nummer zo hoor snap ik niet dat dit niet wereldwijd top 10 staat.

 

Tom Petty & the Heartbreakers met Don't do me like that, nog zo'n golden oldy!
Dit nummer hoorde ik voor het eerst in de film It's Complicated, geweldig nummer, tijdloos.
Ik merk wel vaker dat ik door een film het nummer ineens kan waarderen. Zo had ik ook nooit zoveel met Muse maar door Twilight werd ik wild van Supermassive Black Hole.

 

Clarity van Zedd feat. Foxes, ik moest wel een beetje lachen om dit plaatje, No pets allowed...Ik had nog nooit van Zedd gehoord totdat iemand van The voice of Holland dit nummer ging zingen. Echt een lekker dance nummer met goede zang.
Ik moest het meteen opzoeken en hebben!

Verder luister ik veel Jason Derulo, Taio Cruz, Afrojack, Avicii, Imagine Dragons en Glee. Veel mensen doen altijd een beetje denigrerend over Glee, het zou TE Amerikaans zijn en te commercieel. Maar als ik ze dan stiekem iets laat horen zonder erbij te zeggen dat het Glee is denken ze altijd dat het het origineel is.
Best een gevarieerde muzieksmaak, van super zoetsappig tot superoud.
Waar luister jij graag naar?
1 opmerking:

  1. Eerst vond ik Ariana Grande helemaal niks, maar ik begin haar steeds meer te waarderen! Clarity vind ik ook een top nummer!

    BeantwoordenVerwijderen