vrijdag 6 februari 2015

Dior Rosy Glow 001 Petal Review

Another one bites the dust... Ik kon deze pretty blush niet weerstaan. Al jaren spookte hij door mijn hoofd, de Dior Rosy Glow in 001 Petal. De voorjaarsblush bij uitstek. De Rosy glow zat jaren geleden in de voorjaarscollectie van Dior maar zit nu gelukkig ook in het vaste assortiment.
Op naar de foto's...Werkelijk een plaatje van een blush! Dat de verpakkingen van Dior prachtig zijn hoef ik jullie niet te vertellen.
De blush zou zich aanpassen aan de vochtigheidsgraad in je huid, dat wil zeggen dat hij bij iedereen net even iets anders kan uitpakken. Voor iedereen een eigen unieke kleur dus. Het beloofd een op maat gemaakt healthy glow effect, dat klinkt goed! Ik vind het altijd moeilijk om een blush op de huid goed vast te leggen op de camera maar ik heb lekker veel foto's gemaakt in de hoop dat je het effect goed kan zien. Wees niet bang, de kleur is niet zo popperig roze als in het doosje eenmaal op de wangen aangebracht.

Ik vind het een hele subtiele blush, het geeft mij een mooie Rosy glow, precies wat het beloofd eigenlijk. Alsof het mijn natuurlijke blush kleur is. De kleur die ik zou krijgen van een fietstochtje door weer en wind, een schattig ' blooskleurtje'. Doordat de kleur subtiel is hoef je niet bang te zijn voor een clownesk effect. Het brengt ook heel flawless en soepeltjes aan, niks niet streperig. Het ziet er heel natuurlijk uit. Niemand die kan zien dat jij blush draagt.
De blush zorgt voor een instant gezonde kleur in je gezicht, ik ben er erg blij mee!

Producten die ik verder draag:

* Foundation Maybelline Superstay Better Skin in 021 Nude
*Poeder Catrice Prime & Fine waterproof
*Eyeshadow base Essence
*Essence long lasting eye pencil Black fever
* MUA eyeshadow palette Undressed
*Essence Lash princess mascara
*Catrice lipstick In a Rosegarden
*Catrice wenkbrauw potlood in Brown eyed peas

3 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook een hele mooie blush! Perfect kleurtje ook <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind het echt een super mooie kleur! Doe jij al mee aan de winactie op m'n blog? xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige blush zeg, het doosje is alleen al om verliefd op te worden haha ;-) En wat heb jij trouwens prachtig haar zeg: wauwie ;-) Liefs, Deisy

    BeantwoordenVerwijderen