maandag 2 februari 2015

Dislikes #1Gelukkig komt het niet heel vaak voor maar helaas eens in de zoveel tijd koop je een misbuy, een miskleun, een product dat ontzettend tegenvalt! Ik koop eigenlijk nooit meer iets zonder daarvan een review te lezen, en op de Catrice foundation na zijn dit op de meeste beautyblogs geprezen producten.
 
Een haarlak van Elnett kan niet tegenvallen zou je denken, ik heb al heel wat verschillende edities geprobeerd van dit merk en nooit stelde ze me teleur. Van deze haarlak zou je het touppeer effect krijgen.
Deze variant (Backcombed Volume, met luipaardprintje) is echt verschrikkelijk, hij maakt mijn haar stug maar dan niet op de fijne droogshampoo manier. Nee mijn haar word er echt een beetje viezig van en bovendien stinkt deze lak ontzettend. Als ik mijn haar touppeer op de ouderwetse manier heb ik meer volume.
Omdat de desbetreffende beautyblogger zooo razend enthousiast was over deze lak heb ik blind 2 bussen gekocht in de aanbieding (dat wel :)) Zo zie je maar weer dat een product toch heel verschillend per persoon uit kan vallen.
 


Dan de nieuwe droogshampoo van het Kruidvat, deze beviel supergoed bij wederom een grote blogger. Superenthousiast rende ik naar het Kruidvat en rekende hem af. Helaas een echte grote miskleun. Waar ik van de Andrelon Verassend Volume echt volume krijg en mijn haar weer schoon aanvoelt gebeurt dat bij deze allemaal niet. Mijn haar voelt zwaar en vies en geen volume. Wel lijkt het haar schoon en ruikt hij redelijk lekker. Nee ik blijf bij mijn favoriet van Andrelon.
 
 

Naar de shampoo van Head & Shoulders was ik ontzettend benieuwd! Ik heb niks met producten van H&S want gelukkig heb ik geen roos maar door deze variant met frisse appeltjesgeur zou je haar de hele dag naar Fresh Apples ruiken. Je begrijpt...mijn interesse was gewekt.
Ik had het al kunnen weten toen ik zag hoe de shampoo uit de fles kwam, het had niet dat doorzichtige wat een shampoo meestal heeft maar eerder creme achtig.  Een soort 2 in 1 variant. Mijn fijne haar werd er vet en zwaar van, het voelde ook wederom weer viezig aan. En dan waar het mij om te doen was...de geur. Daar ruik je helaas alleen tijdens het wassen iets van.De Nude Illusion foundation van Catrice heb ik in een eigenwijze bui gekocht. Ik had natuurlijk al bij iedereen gelezen dat hij niks aan was. Dat hij alles behalve nude was, dat je hem heel goed op de huid zag liggen. Dat hij niet uit te smeren viel, dat het gewoon een stroef, onwerkbaar lelijk ding was. Ik dacht dat dat allemaal bij niet zou gebeuren, dat hij bij mij wel mooi zou zijn. I was wrong! Lelijkste foundation ever, niet kopen!

De NYC Natural Matte valt mij eerlijk gezegt ook wel tegen. Het hele gebeuren is niet zo erg als hierboven vermeld maar toch...
Hij smeert bij mij stroef uit, ik moet echt haast maken met deze foundation. Deze foundation zie je ook te goed zitten naar mijn mening. Wat hij wel doet en dat moet ik hem eerlijk nageven, hij blijft de hele dag door mat.

De laatste misser van vandaag is de eye shadow base van de Hema. Ik heb het nog wel geprobeerd maar nee...het is wel beter als met helemaal geen eye shadow base maar dan kun je toch beter die van Essence gebruiken.
Bij die van de Hema vind ik de oogschaduwkleuren niet zo intens, ze lijken te vervagen. Daarbij glijd de oogschaduw gedurende de dag van je oog af. Die van Essence voelt ook meer sticky aan bij het aanbrengen. Oogschaduw hecht hier veel beter aan en blijft beter zitten gedurende de dag, ook zijn de kleuren intenser.

4 opmerkingen:

 1. Wat jammer van je miskopen zeg! Toch altijd weer jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig, zo weten we wat te vermijden, dat mag ook wel eens gezegd worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handig artikel zeg. Ik ben ook altijd wel nieuwsgierig naar de haarlak van Elnett geweest, maar als ik het zo lees moet ik hem toch even aan mij voorbij laten gaan haha ;-) Liefs, Deisy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja altijd lastig sommigen zijn lyrisch over deze variant. Doe mij alle andere varianten maar maar deze niet. Vind wellaflex van wella 2 days volume wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen