zondag 15 februari 2015

Review Chloé Love Story & Lancôme La Nuit Trésor

Ik ben deze maand absoluut absurd verwend, echt veels te gek gewoon. Mijn vriend en ik hadden iets te vieren begin deze maand en gisteren was het Valentijn. Ik heb 2 prachtige exclusieve geuren gekregen waar ik ontzettend blij mee ben. ' Love Story van Chloé symboliseert een ongebonden vrouw. De Chloé vrouw. Een statement van vrouwelijkheid, een vrijheidsverklaring. De flacon lijkt op een kostbaar juweel gekroond met koel metaal en vergroot door het iconische, geribbelde glas. De ongedwongen vrouwelijkheid van een lintje nonchalant aan de zijkant gestrikt'.

Topnoten: Neroli
Hartnoten: Oranjebloesem, Jasmijn, Stephanotis.
Basisnoten: Muskus, Ceder.

Ik vind de geur heerlijk, het is een vrouwelijke romantische geur. Ook zeker weer een onmiskenbare Chloé geur. Eerder zei ik nog dat Chloé niet zo mijn ding was, daar moet ik helemaal van terugkomen. Ook de originele Chloé geur vind ik inmiddels heerlijk nadat ik een testertje heb opgemaakt. Alleen de Chloé Love kan me nog niet zo bekoren, zo zie je maar niets zo veranderlijk als een mens. Goed... Terug naar Love Story want ik dwaal af. Het zou een perfecte geur zijn voor een bruiloftsfeest, of je nou te gast bent of de bruid. De geur is zacht poederig en fris bloemig maar niet scherp fris.
Ook vind ik hem zeer elegant en ergens doet het me ook denken aan lekker fris gewassen wasgoed. Het is een prachtige uitgebalanceerde geur welke me doet denken aan de Lente. De dop van het knappe flesje doet denken aan een hangslotje die je als verliefd stel op kunt hangen aan de welbekende bruggen in Keulen & Parijs. 


La Nuit Trésor kreeg ik voor Valentijn.  Deze geur had ik geroken in de Douglas en sindsdien liet hij me niet meer met rust. Het is ook de lievelingsgeur van mijn vriend. Wat zegt Lancôme er zelf over?

' Vurige nacht waarin geliefden elkaar innig omhelzen in een absoluut gevoel van liefde. Eau de parfum met zeldzame grondstoffen: een betoverend hart van essence van zwarte rozen, met een toets van absolu van de vanilleorchidee tahitensis, mysterieus bedekt met wierook, essence van papyrus en lychee. Zalige afrodisiacum, voor Lancôme gecreëerd door 2 sterren van de Franse parfumerie als de nieuwe liefdesdrank van de 21e eeuw'.

Topnoten: Peer
Hartnoten: Vanille orchidee & Zwarte roos.
Basisnoten: Patchouli, Papyrusriet, Wierook, Lychees & Praline vulling.

Dat klinkt als een perfect valentijnscadeau. De geur wordt omschreven als een oriëntaalse vanille geur voor dames en daar kan ik me helemaal in vinden. Het is een geur waarvan ik wel durf te zeggen dat je hem nog niet eerder hebt geroken. Ik vind hem zwoel, verleidelijk & sexy zoet. Echt een mysterieuze avondgeur.  Een geur waaraan je blijft ruiken. Nadat ik hem voor de eerste keer opgespoten had in de parfumerie bleef ik maar aan de mouw van mijn jas ruiken voor een week lang!
Het is een hele interessante, aangename geur. Hoewel hij zwoel en zoet is is hij absoluut niet zwaar, het is een intrigerende geur.

Beide geuren blijf je de hele dag ruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen