zondag 15 februari 2015

Review Guerlain Paris Météorites Perles De Blush

Vandaag een review van het meest fotogenieke product ever! Echt een onwijs knap ding, de pareltjes blush van Guerlain. Al jaren loop ik me te vergapen aan deze limited edition van Guerlain, elk voorjaar hebben ze nl zo'n prachtige voorjaars variant. Deze heeft de chique naam Éclat Angélique meegekregen. Een hele mooie roze frisse kleur, die je meteen aan het voorjaar doet denken.
Ik was laatst in de Douglas en toen liet ik deze aanbrengen, dat had ik natuurlijk nooit moeten doen. De MUA had 1 helft van mijn gezicht gedaan en zelfs mijn vriend zag het verschil. De blush egaliseert en verhelderd namelijk ook naast dat die ontzettend mooi is. Op naar de foto's.Heb ik teveel gezegd? Wat een beauty!
Toch heeft deze blush ook wel wat nadelen, voor de prijs (bijna €50) vind ik een kartonnen doosje wel een beetje cheap. Ook de inhoud van 13 gram vind ik wat weinig, het doosje is voor de helft gevuld. 
Het laatste wat voor mensen een nadeel kan zijn is de hoeveelheid parfum, het word als 13e ingrediënt benoemd en je ruikt het ook goed vind ik. Het is uiteraard wel een hele fijne geur, licht poederig en bloemig. De geur vervliegt snel.

Tijd voor meer foto's...
Op de eerste foto zie je de kleur en het effect het beste. Je ziet het egaliserende en highlightende effect. Ik heb de blush lichtjes aangebracht op mijn hele gezicht (op aanraden van de MUA van Douglas) en natuurlijk extra aangezet op mijn jukbeenderen en de appeltjes van mijn wangen. Het zorgt voor een frisse glow zonder een overdaad aan shimmer en glans. Gewoon een lekker gezond kleurtje.

Zelf ben ik erg blij met deze blush en ik ga er vanuit dat ik hier jaren mee vooruit kan, maar dat zal wel lukken aangezien ik nog nooit een blush heb opgemaakt.

Verder draag ik op mijn gezicht:

*Rimmel match perfection foundation in de kleur 200 Soft beige.
*Catrice prime & fine poeder waterproof.
*Catrice eyebrow stylist in 030 Brow n eyed peas.
*Essence eyeshadow base.
*MUA eyeshadow palette Undressed 2e & 3e kleur bovenste rij.
*Essence long lasting eye pencil in 01 Black Fever.
*Essence lash princess mascara volume.
*Clarins instant light natural lip perfector in kleur 05.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen