dinsdag 17 februari 2015

Wishlist Make up Musthaves #1

Ik heb weer een mooi wishlistje opgesteld voor mezelf, ooit ga ik dit toevoegen aan mijn stash :)
Heerlijk vind ik het om online rond te speuren naar mooie spulletjes en het in mijn mandje te gooien en dan vervolgens op het kruisje te klikken in de rechter bovenhoek. Op het kruisje in de rechterbovenhoek vind ik een stuk minder trouwens.

Online is het allemaal net even wat spannender en ongewoner en heb je betere kwaliteit voor minder geld en veel meer keus.
De laatste tijd zag ik vaak reviews voorbij komen van het nieuwe make up merk Makeup Revolutions. Makeup Revolutions is nu al berucht en beroemd om zijn prachtige dupes van duurdere merken zoals Too Faced en Urban Decay. Ook hebben ze op zichzelfstaande prachtige producten van goeie kwaliteit.
In mijn wishlist zullen dan ook met name spulletjes van dit merk voorbij komen...
De spulletjes van Make up Revolution kun je bijna allemaal vinden bij makeupmusthaves.nl

Het begon allemaal met de highlighted Golden Lights van make up revolution, hier helemaal links in het palette, daarnaast Peach Lights & Pink lights. Golden lights is zoo gewild door mij, die heb ik al wel 20 x in en uit mn winkelmandje gehaald. Het zou de perfecte dupe zijn van Nars Albatros.
Mijn lange wachten is toch nog ergens goed voor geweest want nu hebben ze de 3 prachtige highlighters in 1 doosje. Dat vind ik toch makkelijker dan 3 losse doosjes en stiekem wilde ik ze toch al alledrie omdat ik niet kon kiezen.


Het welbekende Flawless palette van Make up revolution, voor ca 9,95 heb je een heel compleet palette. Heel veel natuurlijke kleurtjes zowel matte als shimmer. Met dit palette kun je alle kanten op. Vroeger experimenteerde ik er lustig op los met regenboogkleurtjes op mijn oogleden, in mijn dertiger jaren hou ik het meer op nude tinten.


Dat ik van blush hou weten jullie al een klein beetje, deze uberschattige prachtige hartjes kon ik nou eenmaal niet weerstaan. Candy queen of hearts (links) & Blushing heart (midden) spreken mij het meest aan. Deze gebakken blushes hebben ook nog eens een prachtige glans. De blushing hearts kosten ca 6,95


Het blush & contour palette van Make up revolutions is er in heel veel soorten en kleuren en ik heb mijn zinnen gezet op Sugar & spice, Hot spice & All about pink.
Dit is Sugar & spice, mooie warme tinten, echt stuk voor stuk prachtige kleuren. De eerste 2 uit de bovenste rij vind ik perfect om als rustige blush te gebruiken bij een smokey eye. Deze blush & contour palettes kosten ca 7,95.


Het volgende palette is hot spice, ook veel rustige natuurlijke blushkleuren. In eerste instantie dacht ik dat dit niet wat zou zijn voor mij maar na meerdere swatches te hebben bekeken op meerdere blogs was ik om. Bij meerdere roze blush liefhebbers werd dit palette juist de favoriet...Jaaaa, dit is natuurlijk helemaal mijn ding, prachtige lieve frisse romantische roze kleurtjes. Je zou denken heb je nou niet genoeg blush maar nee. Iedere blush is toch ook weer anders en ik heb een zwak voor blushes. Daarom is zo'n palette eigenlijk ook ideaal voor mij, dan neemt het mooi niet meer zoveel ruimte in beslag. In elk palette zit trouwens ook 1 highlighter en 1 gebakken blush maar dat had je natuurlijk allang gezien.


Het word een beetje saai zo maar ik beloof het volgende hebbedingetje is geen blush. Max Factor is wel even goed bezig, deze blushes zijn zelfs al vergeleken met die van Mac. Nou dat is wel een aardig compliment. Ik ben bang dat de lichtste van dit kwartet te licht is voor mij maar naar de andere ben ik wel benieuwd. De swatches op de bekendere beautyblogs beloofden veel goeds.


Ik heb al wel aardig wat fijne kwasten in mijn bezit maar een echte fijne stippeling brush heb ik nog niet, deze van Real techniques moet erg fijn zijn. Prettig om highlighter aan te brengen of een goede gepigmenteerde blush of voor mijn Bobbi Brown shimmer bricks.


Dit is het perfecte kwastje om concealer mee aan te brengen onder je ogen, om je wenkbrauwen meer te laten poppen. Dat doet deze allemaal perfect, ik zag hem in een filmpje van lifesplash.Het kwastje geeft een heel mooi airbrush effect en heet dan ook Eco tools concealer airbrush kwast.


We sluiten de wishlist af met de meest gewilde highlighter van Mac ....Soft & gentle en ik wil hem ook! 1 opmerking:

  1. een blush palette van make-up revolution staat ook nog op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen