woensdag 29 juli 2015

Catrice de ' It Pieces' collectie review

Gisteren liep ik door de Kruidvat en zag ik tot mijn grote blijdschap dat de nieuwe collectie van Catrice was gearriveerd. Ik vond eigenlijk alles wel mooi maar heb me wel degelijk in kunnen houden.
Ik nam alleen de blush in La-lavendel mee en de lipstick in Floral Coral.


De blush is moeilijk vast te leggen maar het is een natuurlijke kleur, neigt op mijn wangen naar bruin/Mauve en zacht rosé. Ik vind hem erg mooi en natuurlijk staan, helemaal in combinatie met de lipstick.
De lipstick is eigenlijk vrij koel, anders dan de naam zou doen vermoeden. De kleur koraal is toch eigenlijk altijd warm. Omdat ik een zomertype ben komt mij dit natuurlijk erg goed uit. Het is een midden rosé kleur met koele ondertoon. 


Hier draag ik de blush en de lipstick, ik vind het mezelf erg natuurlijk staan maar het brengt net wat meer leven aan in het gezicht. De lipstick overleefd zelfs een hapje en een drankje dus met de houdbaarheid zit het ook wel goed. Hebben jullie al iets gekocht van de It Pieces collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen