maandag 25 januari 2016

Update beugel & kaakoperatie #2

Hi iedereen,

Inmiddels ben ik alweer zo'n 4 maanden aan het beugelen en het leek me leuk om nog weer even wat foto's te delen. Dit is voor mijzelf ook leuk om later terug te zien.


Dit is van voor de operatie (bovenkaakverbreding) Persoonlijk vind ik dat je hier wel goed kan zien hoe smal het eigenlijk was, al zag ik dat toen nog helemaal niet zo erg als nu.

Ik ben nu, na nog maar 4 maanden onderweg al zo blij met het resultaat. Mijn gezicht lijkt voller, mijn jukbeenderen minder spits en mijn rij tanden staan rechter en breder in een rij. Ook vind ik de overbeet al weer minder opvallend.

Qua beugelpijn heb ik tot nu toe niets te klagen. Het enige waar ik last van heb gehad is 1 achterste kies die gekanteld stond. Die hebben ze met een elastiekje uit zijn originele stand getrokken en dat voelde ik wel als ik per ongeluk kauwde op die kant. In de eerste week van februari heb ik weer een afspraak bij de ortho en dan krijg ik onderin ook de blokjesbeugel. Ondertussen kan ik niet wachten op mijn 2e kaakoperatie, liever vandaag dan morgen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten