maandag 16 mei 2016

Mac Soft and Gentle & Velvet Teddy review

Afgelopen week was ik in Arnhem in de douglas en tot mijn grote vreugde verkochten ze er niet alleen Mac, maar waren de MUA's van de Mac counter ook nog eens erg aardig.

Na een goed advies qua kleur van de MUA nam ik de highlighter Soft and Gentle mee en de matte lipstick in Velvet Teddy.De bekendste highlighter van Mac. Vaak zag ik hem voorbij komen op verschillende blogs maar steeds dacht ik ' ach ik heb al zoveel highlighters'.

Ondanks dat ik inderdaad al veel glimmers heb is deze echt wel behoorlijk anders. Hij is enorm gepigmenteerd, voorzichtigheid is wel geboden wil je er niet bijlopen als een discobal.
Het poeder geeft dus een enorme glans af in een prachtige champagne kleur. Ik had vooraf verwacht dat hij te warm zou zijn voor mij maar ik kan hem erg goed hebben. 
De koelere variant Lightscape was echt te licht voor mij. De highlighter blijft de hele dag steady op zijn plek zitten en kost €29.


Op bovenstaande foto heb ik hem aangebracht op mijn jukbeenderen, ooghoeken en Cupido boogje. 

Dan Velvet teddy, deze nude lipstick zou ik zelf straal voorbijgelopen zijn. Ik val meer voor beige nudes met een roze ondertoon, hoewel deze vaak toch te licht zijn voor mij. De MUA zocht Velvet teddy voor me uit en ik was aangenaam verrast.
Persoonlijk vind ik dit een erg mooie nude voor mij.


Het is een lipstick die bij iedereen weer anders uitpakt. Op mijn arm lijkt hij bruin met een roze ondertoon maar bij de MUA leek hij veel meer oranje bruin, zij was dan ook een stuk lichter dan mij.


Een echte my lips but better kleur.Deze matte lipstick blijft een uurtje of 5 zitten en kost €19. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen