zondag 1 mei 2016

NYC Lip Color review

In deze blogpost laat ik jullie 3 lipsticks van het merk NYC zien. Het zijn 3 natuurlijke tinten, voor alledaags gebruik.


Van links naar rechts MOCHAmazing, ExceptioNUDE en Creamy Mauve. Creamy Mauve is van de Expert Last Lip Color lijn. De andere 2 zijn van de Get It All Lip Color lijn.
Op de swatches heb ik dezelfde volgorde aangehouden. De 2 lippotloden zijn van Essence. Mooie potloden voor €1/€1,50 euro. Het eerste potlood is de lipliner in Satin Mauve. Deze heb ik ook gebruikt in combinatie met de 3 lipsticks in deze post. Het 2e potlood is de longlasting lipliner in Sweetheart. Deze wil ik gebruiken om mijn lippen helemaal mee in te kleuren.

Tijd om verder te gaan met de lipsticks. Ik begin met de kleur MOCHAmazing helemaal links. Het is de donkerste kleur van de 3. Waar ExceptioNUDE meer een koele roze ondertoon heeft is deze kleur wat warmer. Een soort roze bruin, staat mooi verzorgd op de lippen zonder dat het te opvallend is. Op onderstaande foto draag ik MOCHAmazing.ExceptioNUDE is een tikje lichter van kleur en meer koeler. Beide lipsticks hebben een mooie gezonde glans, niet te maar heel natuurlijk. Ik vind het 2 erg mooie tinten.De minst mooie heb ik voor het laatst bewaard. Bij anderen vind ik het ontzettend mooi maar bij mezelf vind ik de lichtere tinten niet mooi staan. Op de 1 of andere manier matcht het niet mooi met mijn huidskleur.
Creamy Mauve is wat meer mat waardoor je ook wel wat sneller velletjes en oneffenheden ziet. De kleur is koel bleek roze met een vleugje Mauve er door.


De Get IT All lipsticks kosten €3,78 en de Expert Last lipstick kostte €3,49.
De lipsticks voelen prettig aan en blijven redelijk lang zitten, zo'n 2,5 uur. Een drankje overleven ze maar na een hapje eten moeten ze wel even bijgewerkt worden.Welke van de 3 vind jij het mooist?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen