zaterdag 21 mei 2016

NYX soft matte Lipcream review in Abu dhabi & Addis ababa

Laatst had ik 3 lipcreams besteld van Nyx (zie eerder artikel) maar eigenlijk wilde ik ook heel graag de kleur Abu dhabi. Deze was alleen telkens uitverkocht.
Pas was hij er weer en kon ik eindelijk ingrijpen. Omdat ik de kleur Addis ababa ook nog had (mijn eerste Lipcream jaren terug gekocht) besloot ik die samen te reviewen. Een naturel tint en een felle kleur.
Abu dhabi is een bruine kleur met een warme ondertoon, ik had verwacht dat hij iets donkerder zou zijn met meer een neutrale ondertoon. Hij lijkt eigenlijk best wel op de kleur Stockholm maar dan donkerder. Stockholm reviewde ik eerder al.

Addis ababa is een lekkere zomerse felle kleur roze met koele ondertoon. Op onderstaande foto draag ik Abu dhabi. 


De laatste tijd weet ik de bruine lipkleuren steeds meer te waarderen en kies ik vaker naturel dan een felle roze tint.
Op onderstaande foto draag ik Addis ababa.


De lipcreams kosten €7,50 bij Douglas (online verkrijgbaar). 
Over de houdbaarheid ben ik zeer tevreden, je hebt er voor een uur of 4/5 geen omkijken naar.

Welke kleur vind jij het mooist?

2 opmerkingen:

  1. prachtige kleuren! ik heb ook 1 kleur en ik ben er super blij mee, blijft goed zitten! groetjes Bertine www.aboutfashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja blijven idd goed zitten, mooie kleurtjes en mooie prijs.

    BeantwoordenVerwijderen