maandag 16 mei 2016

Weekmenu #3

Een kijkje in de keuken van een ander, altijd leuk. Wat aten wij afgelopen week?


Op maandag aten we deze super lekkere  Turkse ovenschotel. Onderin witte rijst met water erbij, daar op gevulde tomaten met Turks gekruid gehakt en een Joghurt muntsaus. Ik had wat gehakt over en daar maakte ik deze spiesjes van. De Turkse gehaktkruiden mix was van Euroma, erg lekker en ze hadden nog veel meer soorten waar ik benieuwd naar ben.

Op dinsdag moest ik tot 21:00u werken en at ik een beetje joghurt op mijn werk.

Woensdagmiddag probeerde ik courgetti te maken voor de eerste keer en dit pakte goed uit. Ik vond het erg lekker.Op woensdag aten we de left overs van maandag, de Turkse schotel en dan met wat veldsla erdoor.


Donderdag maakte ik een lekker ontbijtje voor in de zon, een geroosterd broodje met ricotta, olijfolie en basilicum.
 
S' avonds aten we een biefstukje met zoete aardappelfriet en een roerbakmix van ui, zoete paprika en champignons. Ik vergaten een foto van te maken 🙈.

Vrijdag was ik met een vriendin een dagje naar Arnhem om te shoppen, we gingen een hapje eten bij Bagels & Beans. We kozen allebei de 'alles bagel' met paddoburger, truffelmayonaise en parmezaanse kaas en oh oh wat was die lekker zeg!


Natuurlijk een chai tea latte on the side.


Ik was vrij laat thuis en had mega veel zin in patat. Altijd lekker zo'n vette simpele hap na een dagje winkelen, we hadden toch zo'n 5,5 km afgelegd.

 
Zaterdag ging een beetje snel voorbij, s 'avonds kwamen vrienden langs om samen Douwe Bob aan te moedigen bij het songfestival!  Er waren zo veel lekkere hapjes dat ik het avond eten heb overgeslagen. Zo kon ik lekker m'n gang gaan met de basilicum/mozzarella/tomaatspiesjes, gemarineerde kipspiesjes, plakjes worst met geitenkaas en walnoot, stokbrood met brie etc.

Zondag hebben we met mijn ouders gegeten bij de Ossenstal in Epe. Dat is een pannenkoekenrestaurant in het Epese bos, maar ze hebben een behoorlijk uitgebreide kaart. 
Er zit ook een geweldig groot terras bij en verschillende wandelroutes.

Mijn moeder nam een wildsoep met garnalenkroketten,salade en stokbrood. Mijn vader, vriend en ikzelf kozen voor de spicey black angusburger en dat was een goede keus, precies lekker pittig.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen