zaterdag 18 juni 2016

The Blushed Nudes Palette Maybelline

Dit weekend is er een super leuke actie bij de Kruidvat, nl 1+1 gratis op heel veel make up. Heel veel ja want Catrice, Essence & Essi doen helaas niet mee.

Ik had al een tijdje een paar leuke dingetjes op het hoog en sloeg nu mijn slag want 50% korting kun je niet negeren.


Vandaag review ik het Palette van Maybelline. Een Palette met voornamelijk roze en bruin tinten in koele kleuren. Helemaal mijn ding. Het Palette ziet er zeer lieflijk uit in de kleur rosé goud.Ik had op verschillende blogs gelezen dat het pigment van met name de bovenste rij kleuren wat tegenviel. Ikzelf ben behoorlijk onder de indruk van het pigment. Wat mij ook opviel is dat de oogschaduws behoorlijk romig zijn.Helemaal niet verkeerd toch? De eerste drie lijken aardig op elkaar maar hebben net even een andere tint.
Ik zie al vele combinaties die ik met dit Palette zou kunnen maken.


Zie je wat ik bedoel met 'romig' ?, dit is na slechts 2 keer heen en weer met mijn vinger.
Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van dit Palette. 
Heb jij nog wat leuks meegenomen met deze actie van Kruidvat?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen