zondag 12 juni 2016

Weekmenu #4

Vandaag deel ik weer een weekmenu, wat heb ik allemaal in elkaar geflanst afgelopen week?


Op maandag deze heerlijke gevulde pasta van de Jumbo met gegrilde paprika en pecorino. Ik had ergens gelezen dat dit de lekkerste was uit de supermarkt. Ik maakte een online recept na met veldsla, tomaten, geroosterde walnoten, mozzarella en parmezaanse kaas en een dijonaise dressing en het was heerlijk! En inderdaad 1 van de lekkerste kant en klare gevulde pasta's.Op dinsdag een favoriet! Bietenstamppot met rode biet en rode ui en gekookte aardappels. Een steak hamburger erbij met gebakken ui en champignons 👌🏻.


Woensdag aten we weer stamppot biet maar nu met gewone ui ipv rode. Ik vond de rode ui wel veel lekkerder. Een tilapia visje erbij met een beetje bloem peper en zout.


Donderdag vergat ik een foto te maken van een pita broodje met runderchipolata's en komkommersalsa met koriander en crème fraiche. Heerlijk! 

Bovenstaande foto is mijn lunch van maandag, ik was een dagje vrij en maakte deze salade met veldsla, rookvleesrolletjes gevuld met citroen basilicum ricotta en een knoflook dressing. Erg licht en lekker.


Vrijdag aten we mescun salade met gebakken champignons, ui en paprika met een in een maggi kruidenvel (paprika-peterselie) gebakken kipfilet. Ik had dit nog niet eerder uitgeprobeerd maar ben zeer tevreden. De kipfilet was super lekker gekruid en mals. Makkelijker kan bijna niet.


Zaterdag een salade van avocado, geitenkaas, groene peper en sla met wat croutons.


Ik had al een hele poos zin om zelf huzarensalade klaar te maken. Ik zocht wat recepten op en combineerde wat. Erg lekker fris en makkelijk te maken. Ik deed er wat sla en komkommer doorheen. Een geslaagde combi.


We sluiten de zondag af met weer een grote favoriet! Een beefburger met paddenstoelen & salie van de Ah met truffelmayonaise en champignons. Een tomaatje en wat rucola sla erbij en je bent klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen